Mikä on REM?

REM eli Real Estate Members on kiinteistöalalla toimivien huippuosaajien muodostama verkosto, joka tekee alaa ja asiakkaita hyödyttävää yhteistyötä ja kehittää kumppanuusajattelua. Yhteistyöverkoston jäsenet edustavat kiinteistöalalla oman sektorinsa kärkeä, eivätkä näin suoranaisesti ole toistensa kilpailijoita. Tämä mahdollistaa aidon kumppanuuden, josta kaikki hyötyvät. REM-verkosto kasvaa, mutta jo nyt mukana on merkittävä määrä kiinteistöalan huippuosaajia.

Onko yrityksenne kiinnostunut aidosta yritysten välisestä kumppanuudesta ja kustannustehokkaasta markkinoinnista? Kasvumahdollisuuksia eri toimialueille on vielä olemassa. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää REM-konseptista, ota yhteyttä!

Asiakkuudet ja kumppanuustiedustelut:

Asiakkuusjohtaja Antero Miikki
antero.miikki@kiinteistomedia.fi puh. 0400 413 540
Tapahtumat ja viestintä: Liiketoimintajohtaja Katja Haarma
katja.haarma@kiinko.fi

Verkoston isäntinä toimivat Kiinteistömedia ja Kiinko, jotka koordinoivat REMin toimintaa ja kehittämistä. Isäntäyritysten ja muiden jäsenien kautta avautuvien arvokkaiden kontaktien lisäksi REM tarjoaa jäsenilleen medianäkyvyyttä sekä mahdollisuuden osallistua erikoisehdoin konseptiin kuuluviin ja sitä sivuaviin tilaisuuksiin.


Kiinteistöalan luotettavat asiantuntijat ovat myös Facebookissa: